Kilometerjakten 2024

Digital träningsutmaning!

Nerikes distansryttarklubb presenterar Kilometerjakten, en digital träningsutmaning som har syfte att inspirera och motivera till att ta sig ut och rida nu under mörka tider, utveckla sin hästs kondition, ha roligt och knyta nya kontakter. 

Utmaningen startar 11/3 och avslutas 14/4 vilket ger dig 5 veckor att samla kilometer på. 

En deltagarrosett ingår för samtliga anmälda hästar, vilken rosett du erhåller beror på antalet genomförda kilometer vid träningsutmaningens slut. Alla börjar på steg Rosé och avancerar därifrån! (det kommer finnas möjlighet att köpa till rosetter för de steg du passerat)


ROSÉ

BRONS Från och med 30 km

SILVER Från och med 60 km

GULD Från och med 100 km 


Rapportering kommer att ske via googleformulär veckovis på facebooksidan Kilmeterjakten 2024


Deltagaravgiften är 175 kr och gäller per anmäld häst. Hästen kan således ridas av fler ryttare! I deltagaravgiften ingår en rosett till deltagande häst. Möjlighet att köpa flera rosetter kommer finnas. 


Anmälan till träningsutmaningen är stängd

Anmälan är öppen fram till 24/3 2024, så du kan anmäla efter att utmaningen har startat men får bara tillgodoräkna dig ritter efter avgiften är erlagd, avgiften är densamma. 


Vilka pass kan jag räkna in i Kilometerjakten?

Alla träningspass som rids, så länge de är 10 km eller längre går att räkna in, oavsett gångart, hastighet eller var de genomförs. 


Hur registrerar jag mina pass?

Du behöver ha en träningsapp installerad på din telefon, så att du kan logga dina pass och ta skärmdump på träningstillfällets sammanställning, tillgång till facebook, antingen eget konto eller genom att någon kan rapportera åt dig, samt mailadress för inskick av rapporteringsformuläret. 


Vid vidare frågor kontaktas Erica Svensson erica_eckis_svensson@hotmail.com 


FAQ - vanliga frågor